Sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva od 25. do 27. januara u Beogradu

Jabuke
jabuke_voce

Peti Međunarodni sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva “Agro Belgrade 2024” biće održan od 25. do 27. januara na Beogradskom sajmu.

Ovaj regionalni sajamsko-konferencijski događaj predstavlja mesto poslovnih prilika, sticanja znanja i povezivanja proizvođača svežeg, smrznutog i prerađenog voća, povrća i grožđa, kupaca, distributera i predstavnika maloprodajnih lanaca, potom proizvođača poljoprivredne mehanizacije i opreme, rasadnika, semenskih i hemijskih kuća, kao i drugih kompanija i stručnjaka iz industrije.

Sajamski deo je rezervisan za preko 500 izlagača, uključujući najveće svetske kompanije, dok će se konferencijski program baviti perspektivama i aktuelnim izazovima tržišta, proizvodnji voća i povrća bez ostataka pesticida, transportom voća na strana tržišta, modelima finansiranja, udruživanjem kao i tehničkim i digitalnim dostignućima u agraru.

“Agro Belgrade 2024” se organizuje uz podršku Projekta “Velika mala privreda” koji finansira USAID, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, Sekretarijata za poljoprivredu grada Beograda, Privredne Komore Srbije dok je prijatelj sajma Budimka.

Program konferencijskog dela po danima možete pogledati OVDE.

Radno vreme sajma je od 10:00 do 17:00 časova, a cena pojedinačne ulaznice je 500 dinara. 

Tagovi

Podelite na društvenim mrežama

SRDA preporučuje

baner_gdereciklirati_300

Najnoviji tekstovi

Hvala vam na poverenju. Uspešno ste se prijavili na listu za prijem email biltena.
Došlo je do greške. Molimo vas pokušajte ponovo. Ako se problem nastavi, molimo da nas kontaktirate slanjem email poruke.
baner_ekopravo_300
baner_ekoadresar_300