PRAVILA KORIŠĆENJA

pravila_koriscenja

Softverska aplikacija i svi podaci na sajtu www.srda.rs su proizvod i vlasništvo firme SRDA DOO BEOGRAD. Sadržaj i koncept sajta zaštićeni su autorskim pravima, a žig je zaštićen u Zavodu za intelektualnu svojinu. Potpuno ili delimično preuzimanje, kopiranje i distribuiranje sadržaja zabranjeni su bez pismenog odobrenja firme SRDA DOO BEOGRAD, ili na bilo koji način kojim se može prouzrokovati štetu SRDA portalu ili bilo kom trećem licu u skladu sa propisima.

Firma SRDA sadržaj objavljuje u dobroj nameri i trudi se da obezbedi pouzdane i tačne informacije. Sajt koristite na vlastitu odgovornost. Firma SRDA nije odgovorna za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem internet sajta www.srda.rs ili njegovog sadržaja.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na SRDA portalu povređuje Vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes, možete zahtevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po ustanovljavanju istinitosti žalbe.

SRDA portal objavljuje svoje kreirane sadržaje, sadržaja partnera i oglašivača, besplatne sadržaje i linkove ka spoljnim sajtovima koje su formirala treća lica i koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. SRDA portal nema nadzor nad navedenim podacima i informacijama ili drugim internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane za sadržaj na internet stranicama kreiranim od trećih lica.

Firma SRDA DOO BEOGRAD nije odgovorna za sadržaj stranica oglašivača na SRDA portalu kao ni za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem na portalu.