POLITIKA PRIVATNOSTI

politika_privatnosti

Politika privatnosti služi da vam objasni koje podatke prikupljamo o vama i kako ih koristimo.

Podaci o posetiocima sajta se mogu prikupljati automatski radi pregleda statistike odnosno razumevanja posetilaca koji dolaze na sajt, odakle dolaze i koji sadržaj ih zanima.

Podaci o ličnosti koje dobrovoljno delite sa nama su one koje odlučite da podelite kada nas kontaktirate putem mejla, telefona, društvenih mreža, i oni neće biti deljeni trećim licima, osim ako smo zakonom obavezani da podelimo određene informacije.

Korisnicima portala SRDA je omogućeno da ostave komentare za vesti na sajtu sa sadržajem koji sami definišu kao i pod imenom odnosno pseudonimom koji sami određuju. U skladu sa vašim pravom na slobodu izražavanja, sami birate koje ćete i da li ćete vaše lične podatke učiniti dostupnim javnosti i da li ćemo mi uopšte imati vaše lične podatke. Osim tih informacija u vezi sa komentarima koje vi učinite javnim na našem portalu, prikupljamo i vreme i datum komentara kao i IP adresu sa koje je komentar postavljen.

Sve navedene podatke o vama prikupljamo isključivo u svrhu omogućavanja pretraživanja našeg sajta i ostavljanja komentara na vesti. Samim pristupom sajtu i ostavljanjem komentara vi prihvatate Pravila korišćenja kao i ovu Politiku privatnosti, koji su istaknuti na samom sajtu.