Na konkurs za zamenu kotlova u javnim ustanovama novac dobilo 29 projekata

toplana_termoelektrana_22
toplana_termoelektrana

Sredstva u visini 200 miliona dinara za sufinansiranje realizacije projekata nabavke, zamene, rekonstrukcije i sanacije kotlarnica za grejanje u 2022. godini dobilo je 29 projekata, objavljeno je danas u odluci Ministarstva zaštite životne sredine.

Na Javni konkurs pristiglo je 67 prijava.

Od 29 usvojenih projekata, 5 projekata će biti finasnirani u Beogradu. Novac su dobili i gradovi Pirot, Čačak, Kruševac, Novi Pazar, Užice, Zrenjanin, Vranje, i opštine Lučani, Ruma, Aleksandrovac, Irig, Koceljeva, Odžaci, Sremski Karlovci, Bačka Topola, Ćuprija, Požega, Lebane, Aleksinac, Paraćin, Kula, Negotin, Raška, Opovo.

Najviše novca dobio je grad Beograd u iznosu od 21 milion dinara za projekat mašinskih instalacija (projekat gasnih generatora toplote, priključnog toplovoda i toplotno-prodajnih stanica) na objektu Sportski centar Voždovac.

Za 24 prijavljene lokalne samouprave ili nije bilo novca ili nisu ispunile uslove konkursa.

Pogledajte sve detalje na linku ispod

Konačna rang lista za sufinansiranje realizacije projekata nabavke, zamene, rekonstrukcije i sanacije kotlarnica za grejanje u 2022.

Tagovi

Podelite na društvenim mrežama

SRDA preporučuje

baner_gdereciklirati_300

Najnoviji tekstovi

Hvala vam na poverenju. Uspešno ste se prijavili na listu za prijem email biltena.
Došlo je do greške. Molimo vas pokušajte ponovo. Ako se problem nastavi, molimo da nas kontaktirate slanjem email poruke.
baner_ekopravo_300
baner_ekoadresar_300