“Wine Garden” u Botaničkoj bašti 11. i 12. juna 2022.

wine garden
wine garden

Regionalni vinski događaj “Wine Garden” biće održan 11. i 12. juna u Botaničkoj bašti “Jevremovac” i okupiće ljubitelje vina i prirode, a svoju ponudu posetiocima će predstaviti rekordan broj vinarija.

Iz godine u godinu broj vinarija i posetilaca se povećava, tako da će ove godine učestvovati više od 70 vinarija. Uz vina najpoznatijih vinarija iz Srbije, posetiocima će svoja vina predstaviti i gosti iz Makedonije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, a u ponudi će biti i vina iz Francuske, Italije i Španije, dok će posebnu pažnju privući vina iz Moldavije i Portugala, navode organizatori.

Biće to pravi vinski piknik na kojem će posetioci moći besplatno da degustiraju sva vina koja će biti u ponudi, a užitak će biti začinjen i muzičkim programom koji će biti raspoređen na čak pet punktova.

Mesto u bašti će ovog vikenda zauzeti i proizvođači sireva, suhomesnatih proizvoda i drugih slasnih gurmanskih zalogaja.

Iako se Botanička bašta prostire na više od 5 hektara površine, zbog ugođaja i komfora, broj posetilaca će biti ograničen.

Na svim prodajnim mestima i preko online servisa Tickets.rs u prodaji su ulaznice po ceni od 1.200 dinara po danu, a svaki posetilac na ulazu bespovratno dobija vinsku čašu.

Kapije Botaničke bašte za posetioce “Wine Garden” će oba dana biti otvorene od 14 do 21 čas.

Suorganizator manifestacije je Turistička organizacija Beograda, koja je ovu manifestaciju uvrstila među najznačajnije u gradu, a producenti su Udruženje Vinski maraton i Fusion Event.

Tagovi

Podelite na društvenim mrežama

SRDA preporučuje

baner_gdereciklirati_300

Najnoviji tekstovi

Hvala vam na poverenju. Uspešno ste se prijavili na listu za prijem email biltena.
Došlo je do greške. Molimo vas pokušajte ponovo. Ako se problem nastavi, molimo da nas kontaktirate slanjem email poruke.
baner_ekopravo_300
baner_ekoadresar_300