Eco BG Car Show – Sajam automobila i motocikala od 12. do 15. maja 2022. u Beogradu

Guzva na autoputu u oba smera
guzva_saobracaj_autoput_beograd

Sajam automobila “DDOR Eco BG Car Show 07” biće održan  na Beogradskom sajmu od 12. do 15. maja, zajedno sa 14. Međunarodnim sajam motocikala “Motopassion”.

Učešće na sajmu su pored ostalih potvrdili brendovi Škoda, Toyota, Renault Nissan, Suzuki, Isuzu, Ford, Citroen, Hyundai, Volvo, Kia, Mazda, Jaguar, Land Rover, navedeno je u saopštenju, prenosi Beta.

Navodi se i da će se sajam održati u uslovima smanjene prodaje zbog nedostatka novih vozila na tržištu, kao i da postoji veliko interesovanje izlagača u sektoru prateće automobilske industrije, garažno-servisne opreme i ponude rezervnih delova.

I u dobro poznatom nazivu ove manifestacije ljubitelji automobila primetiće novost – odrednicu ECO – koji govori o nameri organizatora i uvoznika vozila da izložbena postavka akcentuje vozila sa ekološki naprednim pogonskim rešenjima, automobile na električni pogon, hibride, lake hibride, ali i nove modele sa konvencionalnim pogonima za koje se pretpostavlja da su ekološki unapređeni i da zadovoljavaju visoke ekološke standarde.

Automobilski brendovi koji se predstavljaju u okviru “DDOR Eco BG Car Show 07” nalaziće se u u Hali 1 Beogradskog sajma, dok će izložbi u okviru sajma “Motopassion” zauzeti halu 4.

Kompletna prateća industrija, garažno-servisna oprema, rezervni delovi, uključujući i onu specijalizovanu, namenjenu ekološki naprednim i električnim vozilima, biće u halama 2, 1A i 3A.

Podseća se i da je poslednji, 54. Međunarodni sajam automobila održan u martu 2019. godine, kao i da je naredne godine sajam otkazan zbog pandemije korona virusa.

Tagovi

Podelite na društvenim mrežama

SRDA preporučuje

baner_gdereciklirati_300

Najnoviji tekstovi

Hvala vam na poverenju. Uspešno ste se prijavili na listu za prijem email biltena.
Došlo je do greške. Molimo vas pokušajte ponovo. Ako se problem nastavi, molimo da nas kontaktirate slanjem email poruke.
baner_ekopravo_300
baner_ekoadresar_300