Potpisan ugovor za realizaciju projekta “Platforma za posmatranje vidikovca Mali Golubac na Divčibarama”

vidikovac Mali Golubac

Direktorka Turističke organizacije Valjevo Ana Marković i državni sekretar Ministarstva turizma i omladine Uroš Kandić, potpisali su u Palati Srbije ugovor o realizaciji projekta “Platforma za posmatranje vidikovca Mali Golubac na Divčibarama”, saopštio je Grad Valjevo.

Ministarstvo turizma i omladine je podržalo projekat “Platforme Mali Golubac” na konkursu za dodelu subvencija i transfera namenjenih za projekte razvoja turizma u iznosu od 15.000.000 dinara.

Turistička organizacija Valjevo i grad Valjevo su izradili kompletan projekat sa pripremljenom građevinskom dozvolom i konkurisali su kod nadležnog ministarstva. Ukupna vrednost projekta je 18.000.000 dinara, od čega Ministarstvo turizma i omladine finansira 15.000.000 dinara, a grad Valjevo i Turistička organizacija 3.000.000 dinara.

Vidikovac Mali Golubac će se realizovati na mestu koje povezuje Mali i Veliki Golubac i predstavljaće mesto na kome će uživati posetioci prirode.

Golubac je jedan od najlepših vrhova planine Maljen, sa koga se pruža neverovatan pogled na zapadu ka Povlenu, Maglešu, Jablaniku i Medvedniku, na severu u daljini na Cer.

Tagovi

Podelite na društvenim mrežama

SRDA preporučuje

baner_gdereciklirati_300

Najnoviji tekstovi

Hvala vam na poverenju. Uspešno ste se prijavili na listu za prijem email biltena.
Došlo je do greške. Molimo vas pokušajte ponovo. Ako se problem nastavi, molimo da nas kontaktirate slanjem email poruke.
baner_ekopravo_300
baner_ekoadresar_300