Kad je odmor nije teško – Međunarodni sajam turizma na Beogradskom sajmu od 23. do 26. februara

Lezaljke na plazi
plaza_more_lezaljke_palma

Pod sloganom “Kad je odmor nije teško” na Beogradskom sajmu će od 23. do 26. februara 2023. godine biti održan 44. Međunarodni sajam turizma i 18. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme Horeca-oprema, saopštio je Beogradski sajam.

Zemlja partner Sajma turizma 2023. je Narodna Republika Kina, a kao poseban događaj na Sajmu turizma planiran je i B2B susret sa predstavnicima iz Kine u koordinaciji sa Privrednom komorom Srbije.

Posetioce sajma i ove godine u halama 1, 1A i 4 Beogradskog sajma očekuje veliki broj popularnih svetskih destinacija sa sve raznovrsnijom turističkom ponudom, autentičnim smeštajnim kapacitetima prilagođenim savremenim turistima.

Tradicionalno, na sajmu će učestvovati najznačajnije turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistički centri, transportne kompanije i međunarodni tur-operatori.

Destinacije kontinuirano prisutne na sajmu i omiljene kod domaćih turista biće tu i ove godine: Turska, Grčka, Crna Gora, Tunis, Bugarska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Kipar, Severna Makedonija… kao i prošlogodišnji učesnici – ostrvske destinacije Maldivi, Sao Tome & Principe.

Premijerno će se ove godine na Sajmu turizma predstaviti: Alžir, Burundi, Kamerun, Obala Slonovače, Gabon, Ekvatorijalna Gvineja i Namibija.

Srbija će svoje turističke adute predstaviti u hali 4 Beogradskog sajma kroz autentične nastupe Turističke organizacije Srbije (TOS), Turističke organizacije Beograda (TOB), kao i učešće mnogobrojnih lokalnih i regionalnih turističkih organizacija iz svih delova Srbije.

One koji odmor planiraju da provedu u Srbiji obradovaće bogata ponuda koju predstavlja TOS, a listi mesta koje se ne smeju zaobići naći će se brojni gradovi i banje.

Paralelno sa Sajmom turizma na Beogradskom sajmu će se odvijati i 18. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme Horeca-oprema, koji će prikazati najsavremeniju opremu za hotelske i ugostiteljske objekte.

U halama 2A i 2C Beogradskog sajma okupiće se najznačajnije kompanije koje se bave proizvodnjom i distribucijom najsavremenijih proizvoda i asortimana za opremanje ugostiteljskih objekata, restorana i hotela, kao i uslužnim delatnostima, novim trendovima poslovanja, snabdevanja i funkcionisanja ugostiteljskih objekata.

Sajam turizma uz Sajam Horeca-oprema prilika je za susrete poslovnih ljudi u turističkom, hotelskom i ugostiteljskom biznisu, za posetioce mogućnost za ekskluzivne sajamske pogodnosti za putovanja prema različitim afinitetima: porodična putovanja, daleke i egzotične destinacije, putovanja za mlade, city break, odmor i oporavak u banjama, spa vikendi na planinama, eko i aktivni turizam, kongresna dešavanja…

turizam kofer

Foto: pexels

Radno vreme Sajma turizma i Sajma Horeca-oprema:

Četvrtak – Subota, 23 – 25. februar: 10:00 – 19:00
Nedelja, 26. februar 10:00 – 18:00

Ulaznice:

Cena pojedinačne ulaznice je 450 RSD
Grupna ulaznica (minimum osam osoba): 350 RSD
Poslovna ulaznica sa paketom pogodnosti: 3.000 RSD

Parking za automobile: 200 RSD po satu

Tagovi

Podelite na društvenim mrežama

SRDA preporučuje

baner_gdereciklirati_300

Najnoviji tekstovi

Hvala vam na poverenju. Uspešno ste se prijavili na listu za prijem email biltena.
Došlo je do greške. Molimo vas pokušajte ponovo. Ako se problem nastavi, molimo da nas kontaktirate slanjem email poruke.
baner_ekopravo_300
baner_ekoadresar_300