Kinder slatkiši povučeni iz prodaje u Srbiji

kinder schoko bons_povuceni iz prodaje
kinder schoko bons_povuceni iz prodaje

Kompanija “Ferrero” saopštila je danas da u Srbiji samoincijativno povlači određene “Kinder” artikle, proizvedene u Belgiji, zbog moguće povezanosti sa pojedinim prijavljenim slučajevima salmonele van granica naše zemlje. Kupcima savetuju da ne konzumiraju neke od ovih proizvoda, da ih sačuvaju i da se obrate timu za brigu o potrošačima te firme.

Napominjujući da bezbednost hrane shvataju izuzetno ozbiljno, iz ove kompanije navode da sarađuju sa nadležnim institucijama kontrole kvaliteta hrane.

Iako nakon testiranja Kinder proizvoda plasiranih na tržištu Srbije nijedan nije bio pozitivan na salmonelu, niti nam je pristigla ijedna žalba potrošača do sada, ovu situaciju shvatamo izuzetno ozbiljno, jer nam je briga o potrošačima uvek prioritet. Kao meru predostrožnosti, odlučili smo da sa tržišta u Srbiji samoinicijativno povučemo Kinder Schoko-bons i Kinder Happy Moments, i to sledeće lot brojeve serija proizvedenih u Belgiji, navodi se u saopštenju.

Koji proizvodi su povučeni?

KINDER SCHOKO BONS 200g, L007L003—

KINDER SCHOKO BONS 46g, L293RZD-KX

KINDER SCHOKO BONS 46g, L336RZD-MU

KINDER SCHOKO BONS 125g, L005L03—

KINDER SCHOKO BONS 125g, L293R03—

KINDER SCHOKO BONS 125g, L302R03—

KINDER SCHOKO BONS 125g, L307R03—

KINDER SCHOKO BONS 125g, L321R03—

KINDER SCHOKO BONS 200g, L292R03—

KINDER HAPPY MOMENTS 191g, L005LWPJ

Svi ostali “Ferrero” proizvodi, uključujući nenavedene “Kinder” proizvode, nisu obuhvaćeni ovim dobrovoljnim povlačenjem iz prodaje, navode iz ove kompanije i dodaju da se njihovim distributerom rade na tome da navedeni “Kinder” proizvodi više ne budu dostupni za kupovinu.

“Ukoliko imate neki od ovih proizvoda, savetujemo vam da ih ne konzumirate. Sačuvajte proizvode i kontaktirajte nas na e-mail potrosacki-servis@ferrero.com . Naš Tim za brigu o potrošačima će vam rado pomoći. Bezbednost hrane shvatamo izuzetno ozbiljno i iskreno žalimo zbog nastale situacije”, zaključuje se u saopštenju.

Tagovi

Podelite na društvenim mrežama

SRDA preporučuje

baner_gdereciklirati_300

Najnoviji tekstovi

Hvala vam na poverenju. Uspešno ste se prijavili na listu za prijem email biltena.
Došlo je do greške. Molimo vas pokušajte ponovo. Ako se problem nastavi, molimo da nas kontaktirate slanjem email poruke.
baner_ekopravo_300
baner_ekoadresar_300