Između planina i mora – Međunarodni sajam turizma od 24. do 27. marta 2022. u Beogradu

Lezaljke na plazi
plaza_more_lezaljke_palma

Međunarodni sajam turizma biće održan na Beogradskom sajmu od 24. do 27. marta 2022. godine.

Ovogodišnja manifestacija biće usmerena ka oporavku i obnovi turističkog ambijenta, kao i promociju trendova i inovacija koje će oblikovati budućnost turističke industrije.

Osim tradicionalno aktuelnih morskih destinacija, letnji turizam je poslednjih godina svoje mesto ustupio i planinskom turizmu, koji svojom ponudom prirodnih lepota, čistog vazduha i brojnih kulturnih, gastronomskih i aktivnih tura izaziva pažnju turista. Slogan Sajma turizma “Između planina i mora” potvrđuje ovaj trend i poziva ljubitelje putovanja u nove avanture.

Na 43. Međunarodnom sajmu turizma u halama 1 i 4 Beogradskog sajma učestvovaće turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, međunarodni tur-operatori…

Kako su saopštili organizatori, posetioci će imati priliku da izaberu putovanja prema svojim afinitetima – porodična putovanja, putovanja za mlade, daleke destinacije, koje mogu odabrati iz ponude: Grčke, Turske, Crne Gore, Egipta, Bugarske, Rusije, Severne Makedonije, Tunisa, Rumunije, Slovačke, Mađarske i dr.

Radno vreme za ulaz na Sajam turizma je 24, 25, i 26. marta 10:00 – 19:00, a 27. marta 10:00 – 18:00.

Cena ulaznice za Sajam turizma je 400 dinara. Parking po satu je 200 dinara.

HORECA

Pošto su hotelijerstvo i ugostiteljstvo pokretačka snaga turističke privrede, nije čudo što se Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme – HORECA održava istovremeno sa Međunarodnim sajmom turizma.

U izlagačkom delu posetioci mogu da vide opremu za kuhinje, restorane, barove, hotele, sigurnosne i rezervacione sisteme, posteljinu, opremu za čišćenje, pekarski i poslastičarski program, opremu za bankete, radnu odeću i obuću, suvenire, stručnu literaturu i publikacije. Posebnu pažnju na Sajmu hotelsko – ugostiteljske opreme zavređuju proizvođači i uvoznici poznatih brendova u oblasti IT rešenja, ozvučenja i rasvete.

Izlagači predstavljaju najsavremenije proizvode i usluge, ali i trendove u načinu poslovanja, snabdevanju i funkcionisanju hotela, restorana i ostalih ugostiteljskih objekata.

BEOWINE FAIR

Na Beogradskom sajmu biće održan  25. i 26. marta”Beowine fair”.  Na jednom mestu, pod kupolom sajamske hale, okupiće se vodeći proizvođači i ljubitelji dobrog vina. Na taj način, u toku trajanja sajma, vinska publika će moći da se edukuje o novim trendovima u regionalnom i globalnom vinarstvu, da isproba aktuelne berbe velikog broja proizvođača i uspostavi nove poslovne kontakte, saopštili su organizatori.

Radno vreme sajma 10:00 – 19:00. Cena ulaznice je 400 dinara.

Tagovi

Podelite na društvenim mrežama

SRDA preporučuje