Između planina i mora – Međunarodni sajam turizma od 24. do 27. marta 2022. u Beogradu

Lezaljke na plazi
plaza_more_lezaljke_palma

Međunarodni sajam turizma biće održan na Beogradskom sajmu od 24. do 27. marta 2022. godine.

Ovogodišnja manifestacija biće usmerena ka oporavku i obnovi turističkog ambijenta, kao i promociju trendova i inovacija koje će oblikovati budućnost turističke industrije.

Osim tradicionalno aktuelnih morskih destinacija, letnji turizam je poslednjih godina svoje mesto ustupio i planinskom turizmu, koji svojom ponudom prirodnih lepota, čistog vazduha i brojnih kulturnih, gastronomskih i aktivnih tura izaziva pažnju turista. Slogan Sajma turizma “Između planina i mora” potvrđuje ovaj trend i poziva ljubitelje putovanja u nove avanture.

Na 43. Međunarodnom sajmu turizma u halama 1 i 4 Beogradskog sajma učestvovaće turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, međunarodni tur-operatori…

Kako su saopštili organizatori, posetioci će imati priliku da izaberu putovanja prema svojim afinitetima – porodična putovanja, putovanja za mlade, daleke destinacije, koje mogu odabrati iz ponude: Grčke, Turske, Crne Gore, Egipta, Bugarske, Rusije, Severne Makedonije, Tunisa, Rumunije, Slovačke, Mađarske i dr.

Radno vreme za ulaz na Sajam turizma je 24, 25, i 26. marta 10:00 – 19:00, a 27. marta 10:00 – 18:00.

Cena ulaznice za Sajam turizma je 400 dinara. Parking po satu je 200 dinara.

HORECA

Pošto su hotelijerstvo i ugostiteljstvo pokretačka snaga turističke privrede, nije čudo što se Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme – HORECA održava istovremeno sa Međunarodnim sajmom turizma.

U izlagačkom delu posetioci mogu da vide opremu za kuhinje, restorane, barove, hotele, sigurnosne i rezervacione sisteme, posteljinu, opremu za čišćenje, pekarski i poslastičarski program, opremu za bankete, radnu odeću i obuću, suvenire, stručnu literaturu i publikacije. Posebnu pažnju na Sajmu hotelsko – ugostiteljske opreme zavređuju proizvođači i uvoznici poznatih brendova u oblasti IT rešenja, ozvučenja i rasvete.

Izlagači predstavljaju najsavremenije proizvode i usluge, ali i trendove u načinu poslovanja, snabdevanju i funkcionisanju hotela, restorana i ostalih ugostiteljskih objekata.

BEOWINE FAIR

Na Beogradskom sajmu biće održan  25. i 26. marta”Beowine fair”.  Na jednom mestu, pod kupolom sajamske hale, okupiće se vodeći proizvođači i ljubitelji dobrog vina. Na taj način, u toku trajanja sajma, vinska publika će moći da se edukuje o novim trendovima u regionalnom i globalnom vinarstvu, da isproba aktuelne berbe velikog broja proizvođača i uspostavi nove poslovne kontakte, saopštili su organizatori.

Radno vreme sajma 10:00 – 19:00. Cena ulaznice je 400 dinara.

Tagovi

Podelite na društvenim mrežama

SRDA preporučuje

baner_gdereciklirati_300

Najnoviji tekstovi

Hvala vam na poverenju. Uspešno ste se prijavili na listu za prijem email biltena.
Došlo je do greške. Molimo vas pokušajte ponovo. Ako se problem nastavi, molimo da nas kontaktirate slanjem email poruke.
baner_ekopravo_300
baner_ekoadresar_300