Botanička bašta u znaku vina, hrane i muzike – “Wine Garden”u Beogradu 3. i 4. juna 2023.

vino
vino

Petu godinu zaredom Botaniška bašta “Jevremovac” će tokom prvog vikenda juna postati vinska bašta.

Jedna od najpopularnijih manifestacija prestonice “Wine Garden” je od prvog izdanja prevazišla okvire vinskih događaja na koje su posetioci navikli. Ova manifestacija nije posvećena samo vinu, već je prerasla u događaj na kome se okupljaju i ljubitelji prirode, muzike i odlične hrane.

Iz godine u godinu je vinska ponuda sve bogatija, tako da će ove godine “rajsko piće” posetiocima ponuditi više od 80 vinarija iz Srbije, regiona i sveta.

Degustacije vina su neograničene i besplatne, a za bolji užitak svaki posetilac će na ulazu dobiti vinsku čašu. Osim vina posetioce, kao i svake godine, očekuje i bogat izbor sireva i hrane, a sve će biti začinjeno i raznovrsnim muzičkim i zabavnim programom na čak pet punktova širom Botaničke bašte. Sviraće se džez, evergreen, strana pop i filmska muzika, najlepša dela klasične muzike, a igraće se swing i rockabilly. Na velikim zelenim površinama će biti postavljeni lejzi begovi i prostirke za sedenje, tako da će svako moći da pronađe svoj kutak za uživanje.

Iako se Botanička bašta prostire na više 5 hektara površine, zbog ugođaja i komfora, broj posetilaca će biti ograničen i zato na vreme obezbedite svoju ulaznicu.

Kapije će za posetioce biti otvorene 3. i 4. juna od 14 do 21 h, a ulaznice po ceni od 1.500 dinara se u pretprodaji mogu kupiti online na Tickets.rs ili direktno na prodajnim mestima Ticket Vision.

Producenti su Udruženje Vinski maraton i Fusion Event, uz podršku Turističke organizacije Beograda koja je “Wine Garden” uvrstila među najznačajnije manifestacije u gradu.

Tagovi

Podelite na društvenim mrežama

SRDA preporučuje

baner_gdereciklirati_300

Najnoviji tekstovi

Hvala vam na poverenju. Uspešno ste se prijavili na listu za prijem email biltena.
Došlo je do greške. Molimo vas pokušajte ponovo. Ako se problem nastavi, molimo da nas kontaktirate slanjem email poruke.
baner_ekopravo_300
baner_ekoadresar_300