Avantura počinje ovde – Međunarodni sajam turizma od 22. do 25. februara u Beogradu

Lezaljke na plazi
plaza_more_lezaljke_palma

Pod sloganom “Avantura počinje ovde” na Beogradskom sajmu će od 22. do 25. februara 2024. godine biti održan 45. Međunarodni sajam turizma.

Posetioce sajma i ove godine u halama 1, 1A i 4 Beogradskog sajma očekuje veliki broj popularnih svetskih destinacija sa sve raznovrsnijom turističkom ponudom, autentičnim smeštajnim kapacitetima prilagođenim savremenim turistima.

Tradicionalno, na sajmu će učestvovati najznačajnije turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistički centri, transportne kompanije i međunarodni tur-operatori.

Zemlja partner Sajma turizma 2024. godine je Grčka. Posetiocima sajma, kod kojih svake godine vlada veliko interesovanje za ovu tradicionalno najtraženiju destinaciju, biće predstavljeni reprezentativni turistički centri, regije i gradovi kako bi istražili ponudu agencija i mnogobrojne mogućnosti za letovanje u Grčkoj.

Paralelno sa Sajmom turizma u hali 2 Beogradskog sajma odvijaće se i 19. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme Horeca-oprema, koji će okupiti brojne domaće i inostrane kompanije iz najrazličitijih oblasti vezanih za ove delatnosti – proizvodnje i prodaje hotelskog i ugostiteljskog nameštaja, opreme za kuhinje, restorane i barove, distributere posteljina i peškira, sredstava za čišćenje, proizvođače hrane i pića i dr.

prtljag avion

Radno vreme Sajma turizma i Sajma Horeca-oprema:

Četvrtak – Subota, 22 – 24. februar: 10:00 – 19:00
Nedelja, 25. februar 10:00 – 18:00

Ulaznice:
Cena pojedinačne ulaznice je 500 RSD
Grupna ulaznica (minimum osam osoba): 400 RSD

Parking za automobile: 200 RSD po satu

Tagovi

Podelite na društvenim mrežama

SRDA preporučuje

baner_gdereciklirati_300

Najnoviji tekstovi

Hvala vam na poverenju. Uspešno ste se prijavili na listu za prijem email biltena.
Došlo je do greške. Molimo vas pokušajte ponovo. Ako se problem nastavi, molimo da nas kontaktirate slanjem email poruke.
baner_ekopravo_300
baner_ekoadresar_300