“Air Serbia” pripremila promo cene za više od 40 destinacija – karte već od 39 EUR

avion
avion

Kompanija “Air Serbia” pripremila je akciju tokom koje će putnici moći da kupe avio-karte po cenama od 39 do 69 EUR po smeru, za više od 40 destinacija u regionu, Evropi i Americi, saopšteno je iz te kopanije.

Promotivne avio-karte biće u prodaji od 19. septembra do 2. oktobra, a odnosiće se na putovanja u periodu od 29. septembra ove godine do 29. marta 2023. godine.

– Nakon perioda smanjenog kretanja, usled pandemije korona virusa, putnici se sve više vraćaju putovanjima. Osluškujući njihove potrebe pripremili smo i ovu ponudu. Verujemo da će snižene cene avio-karata putnicima biti samo jedan od motiva da bolje upoznaju sve atraktivne destinacije do kojih leti “Air Serbia” – rekla je viša menadžerka za upravljanje prihodima “Air Serbia” Maša Vasović.

Avio-karte do Barselone, Atine, Tivta i Podgorice biće dostupne po ceni počev od 39 EUR, dok će karte do Rima, Zagreba, Štutgarta, Osla, Kopenhagena, Stokholma, Bukurešta, Skoplja, Soluna, Sofije, Tirane, Sarajeva i Ljubljane biti dostupne po ceni, počev od 49 EUR.

Avio-karte do Salcburga, Bolonje, Nirnberga, Hanovera, Liona, Ciriha, Brisela, Beča, Praga, Diseldorfa, Venecije, Milana, Larnake i Barija moći će da se kupe po ceni, počev od 59 EUR, dok će početna cena za letove do Valensije, Palma de Majorke, Madrida, Londona, Pariza, Amsterdama, Frankfurta, Berlina i Istanbula iznositi 69 EUR.

Pariz

Ovom promo-akcijom obuhvaćen je i Njujork za koji se karte mogu kupiti po početnoj ceni od 389 EUR po smeru.

Detaljnije informacije o septembarskoj promotivnoj akciji srpskog nacionalnog avio-prevoznika mogu se pronaći na sajtu “Air Serbia” www.airserbia.com.

 

Tagovi

Podelite na društvenim mrežama

SRDA preporučuje

baner_gdereciklirati_300

Najnoviji tekstovi

Hvala vam na poverenju. Uspešno ste se prijavili na listu za prijem email biltena.
Došlo je do greške. Molimo vas pokušajte ponovo. Ako se problem nastavi, molimo da nas kontaktirate slanjem email poruke.
baner_ekopravo_300
baner_ekoadresar_300