Međunarodni sajmovi energetike i životne sredine 23-25. novembra u Beogradu

Obnovljivi izvori energije
obnovljivi_izvori_energije

Međunarodni sajma energetike i Međunarodni sajam zaštite životne sredine i prirodnih resursa – EcoFair biće održani od 23. do 25. novembra na Beogradskom sajmu.

Sajam energetike je najveći je godišnji regionalni skup kompanija, korporacija, preduzeća, institucija i profesionalaca u sektorima koji se bave električnom energijom, ugljem, naftom i gasom, obnovljivim izvorima energije, energetskom efikasnosnošću i rudarstvom.

I izlagački i konferencijski segment Sajma energetike uključuju sve tematske podnivoe – od naučno-istraživačkog rada, preko proizvodnje i eksploatacije, do obogaćivanja, distribucije, transporta, skladištenja ili neposrednog korišćenja prirodnih resursa.

EcoFair ima privredno-edukativni karakter, a posvećen je sistemima i mehanizmima zaštite životne sredine. Centralne teme su “zelena ekonomija”, industrija reciklaže i upravljanje otpadom.

Oba programa – i izlagački i stručni prateći, obuhvataju sve segmente zaštite životne sredine: zemljište, vazduh, vodu, prirodnе resursе, reciklažu, berze ekoloških usluga, lokalnu samoupravu, komunalnu opremu, nevladin sektor koji se bavi zaštitom životne sredine…

Prošle godine sajmovi nisu održani zbog situacije sa pandemijom.

Tagovi

Podelite na društvenim mrežama

SRDA preporučuje