Internacionalna škola za degustatore meda 13. i 14. aprila u Beogradu

med tegla
med tegla

Srpsko društvo za testiranje i ocenjivanje meda u saradnji sa Centrom za biologiju pčela Biološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, a pod pokroviteljstvom Saveza pčelarskih organizacija srbije (SPOS), objavilo je da će se 13. i 14. aprila 2024. godine održati internacionalna škola za degustatore meda.

– Školu će voditi ekspert iz Organizacije “Bee Sources” iz Bolonje, Italija, koji je član Nacionalnog registra eksperata za senzornu analizu meda u Italiji u saradnji sa ekspertima iz Srpskog društva za testiranje i ocenjivanje meda iz Beograda – navodi SPOS.

Predloženi kurs omogućava sticanje znanja o metodama za objektivno ispitivanje i ocenjivanje karakteristika meda. Učesnici koji savladaju najmanje 75% gradiva dobiće Sertifikat o pohađanju kursa “Osnove senzorne analize meda 1.0”. Kurs se organizuje u svrhu unapređivanja znanja iz ove oblasti koja je u prethodnom periodu bila potpuno zapostavljena.

Škola će se održati u Institutu za zoologiju Biološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Studentski trg 3, stepenište levo, II sprat (u zgradi Filološkog fakulteta) u Beogradu.

– Maksimalni broj polaznika po kursu je 30. Kurs traje dva dana. Cena po polazniku je 15.000 dinara. Zbog velikog interesovanja i ograničenog broja polaznika, uplatu izvršiti u dogovoru sa organizatorom – navodi SPOS.

Bliže informacije o kursu se mogu dobiti preko telefona 0631066744 ili na e-mail: kvalitetmeda@gmail.com

– Molimo donesite svoje uzorke meda ukoliko želite da budu testirani tokom kursa – naveo je SPOS u saopštenju.

Tagovi

Podelite na društvenim mrežama

SRDA preporučuje

baner_gdereciklirati_300

Najnoviji tekstovi

Hvala vam na poverenju. Uspešno ste se prijavili na listu za prijem email biltena.
Došlo je do greške. Molimo vas pokušajte ponovo. Ako se problem nastavi, molimo da nas kontaktirate slanjem email poruke.
baner_ekopravo_300
baner_ekoadresar_300