Beogradski e-bicikl premijerno na “Tour De Fruška”

helbiz_elektricni bicikli
helbiz_elektricni bicikli

Foto: Helbiz.com

U periodu od petka 20. maja do 22. maja tokom sportsko rekreativne manifestacije “Tour De Fruška” u Vrdniku, “Helbiz” će izložiti svoj električni bicikl koji će potom biti samo jedan od 1.000 električnih bicikli koji će ove godine voziti stanovnici grada Beograda, saopštila je kompanija.

Na posebnom “Helbiz” štandu u Expo zoni, “Helbiz” će prikazati i svoje električne trotinete kojim se voze korisnici kompanije širom SAD i Italije i tom prilikom će biti organizovana test vožnja električnih trotineta. Svi prisutni će imati priliku da se upoznaju sa načinom korišćenja i aktiviranja električnog bicikli putem “Helbiz” aplikacije koja se može besplatno preuzeti preko IoS kao i Android platforme.

– Odabrali smo manifestaciju “Tour de Fruška” kao prvu lokaciju na kojoj će svi zainteresovani imati priliku da premijerno vide električni bicikl koji će uskoro biti deo svakodnevnice svih stanovnika Beograda. Ovaj događaj je mesto svih ljubitelja prirode, zdravog života i biciklizma. A mi se nadamo da će upravo naši električni bicikli pokrenuti zdraviji i bolji život svim našim budućim korisnicima – rekla je Katarina Cvetković, direktorka “Helbiz” Srbija ogranka.

Električni bicikl koji će biti prikazan u Vrdniku a koji će potom biti operativan u Beogradu kasnije u toku ove godine, tip je gradskog e-bicikla koji pokriva sve dnevne potrebe stanovnika urbanih sredina. On raspolaže sa punom dodatnom opremom koja je namenjena sigurnoj vožnji. Svaki električni bicikl ima ugrađen IoT (Internet of things) putem kojeg se njegovo kretanje i performanse prate tokom aktivnog režima.

O kompaniji Helbiz

Helbiz” je globalna kompanija u oblasti usluga mikromobilnosti. Osnovana 2015. godine sa sedištem u Njujorku, ova kompanija u ponudi ima raznovrsnu flotu električnih vozila, uključujući trotinete, bicikle i mopede, i to sve na jednoj praktičnoj platformi lakoj za korišćenje, sa više od 40 licenci u gradovima širom sveta. Kompanija “Helbiz” koristi sopstvenu prilagođenu tehnologiju za upravljanje flotom, veštačku inteligenciju i mapira okolinu kako bi optimizovala poslovanje i poslovnu održivost. Kompanija “Helbiz” širi svoje proizvode i usluge urbanog načina života na usluge život prenosa putem striming platforme; dostave hrane; finansijske usluge i drugo, a sve to je na raspolaganju u okviru njene mobilne aplikacije.

 

Više detalja o iznajmljivanju električnih bicikli u Beogradu koji se planira u 2022. godini pogledajte u tekstu ispod

Uskoro iznajmljivanje električnih bicikli – Beograd dodeljuje koncesiju kompaniji “Helbiz” na 15 godina – SRDA

Tagovi

Podelite na društvenim mrežama

SRDA preporučuje