Ponovni javni uvid za izradu Prostornog plana Carske bare

Carska bara tabla
Carska bara tabla

Ponovni javni uvid u Nacrt Prostornog plana područja posebne namene Specijalnog rezervata prirode “Carska bara” i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja Prostornog plana područja posebne namene Specijalnog rezervata prirode “Carska bara” na životnu sredinu, održaće se u trajanju od 15 dana, od 29. maja do 12. juna 2023. godine, saopštio je Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine.

Nakon obavljnog javnog uvida izvršene su manje izmene planskih rešenja na prostoru posebne namene u režimu III stepena zaštite zaštićenog prirodnog dobra za potrebe izgradnje Vizitorskog centar “Carska bara” zbog čega se on stavlja na ponovljeni javni uvid.

Primedbe na Nacrt prostornog plana i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja, fizička i pravna lica mogu dostaviti, isključivo u pisanom obliku, Pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam i zaštitu životne sredine, Bulevar Mihajla Pupina br. 16, 21000 Novi Sad, ili preko Odeljenja za urbanizam, Odseka za urbanizam i prostorno planiranje, Gradske uprave Grada Zrenjanina, Trg slobode broj 10, Zrenjanin, u toku trajanja javnog uvida, do 12. juna 2023. godine.

Javna sednica Komisije za javni uvid održaće se 15. juna 2023. godine u Novom Sadu, u zgradi Pokrajinske Vlade Autonomne pokrajine Vojvodine, u Plavom salonu, na trećem spratu kule zgrade Pokrajinske vlade, Bulevar Mihajla Pupina broj 16 Novi Sad, sa početkom u 15,00 časova.

Materijal za izradu prostornog plana pogledajte OVDE.

Tagovi

Podelite na društvenim mrežama

SRDA preporučuje

baner_gdereciklirati_300

Najnoviji tekstovi

Hvala vam na poverenju. Uspešno ste se prijavili na listu za prijem email biltena.
Došlo je do greške. Molimo vas pokušajte ponovo. Ako se problem nastavi, molimo da nas kontaktirate slanjem email poruke.
baner_ekopravo_300
baner_ekoadresar_300