Okrugli stolovi u okviru javne rasprave o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o divljači i lovstvu

suma_jesen
suma_jesen

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede objavilo je poziv za učestvovanje u okruglom stolu koje organizuje u okviru javne rasprave o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o divljači i lovstvu.

Prvi okrugli sto biće održan u Beogradu, dana 29. septembra 2023. godine s početkom u 13 časova u Institutu za šumarstvo, sala na 4. spratu, na adresi Kneza Višeslava 3.

Drugi okrugli sto biće održan u Nišu, dana 3. oktobra 2023. godine s početkom u 13 časova u Lovačkom udruženju Niš, na adresi Obilićev venac 41.

Treći okrugli sto biće održan u Novom Sadu, dana 6. oktobra 2023. godine s početkom u 13 časova u Lovačkom savezu Vojvodine, na adresi Jovana Đorđevića 4.

Javna rasprava o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o divljači i lovstvu traje do 10. oktobra 2023. godine.

Primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se, na Obrascu za komentare, Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, putem elektronske pošte, od početka javne rasprave, a najkasnije do 10. oktobra 2023. godine, na adresu: javna.rasprava@minpolj.gov.rs ili pisanim putem na adresu Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Nemanjina 22-26, 11000 Beograd.

Tagovi

Podelite na društvenim mrežama

SRDA preporučuje

baner_gdereciklirati_300

Najnoviji tekstovi

Hvala vam na poverenju. Uspešno ste se prijavili na listu za prijem email biltena.
Došlo je do greške. Molimo vas pokušajte ponovo. Ako se problem nastavi, molimo da nas kontaktirate slanjem email poruke.
baner_ekopravo_300
baner_ekoadresar_300