Javna rasprava o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o divljači i lovstvu do 10. oktobra

suma_biljke
suma_biljke

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede sprovešće javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o divljači i lovstvu u periodu od 21. septembra do 10. oktobra 2023. godine.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede poziva predstavnike državnih organa i organizacija, udruženja, privrednih subjekata, stručne javnosti, kao i druga zainteresovana lica da se u okviru javne rasprave upoznaju sa tekstom Nacrta zakona i daju svoje primedbe, predloge i sugestije.

Primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se, na Obrascu za komentare, Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, putem elektronske pošte, od početka javne rasprave, a najkasnije do 10. oktobra 2023. godine, na adresu: javna.rasprava@minpolj.gov.rs ili pisanim putem na adresu Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Nemanjina 22-26, 11000 Beograd.

U toku javne rasprave biće organizovani okrugli stolovi i tribine, a adresa i vreme njihovog održavanja biće naknadno objavljeni na zvaničnom sajtu Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Nacrt zakona i obrazac za komentare možete preuzeti OVDE.

Prethodno su održane konsultacije o Nacrtu zakona Komentari na Nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o divljači i lovstvu do 8. septembra – SRDA

Tagovi

Podelite na društvenim mrežama

SRDA preporučuje

baner_gdereciklirati_300

Najnoviji tekstovi

Hvala vam na poverenju. Uspešno ste se prijavili na listu za prijem email biltena.
Došlo je do greške. Molimo vas pokušajte ponovo. Ako se problem nastavi, molimo da nas kontaktirate slanjem email poruke.
baner_ekopravo_300
baner_ekoadresar_300