Brnabić: Vlada blizu odluke da poništi sve dozvole date “Rio Tintu”

Vlada Srbije zgrada
tramvaj_saobracaj_21_vlada_srbije

Vlada Srbije blizu je odluke da poništi sve što se dešava sa “Rio Tinto” i da se ponište sve dozvole date toj kompaniji, rekla je premijerka Ana Brnabić za Tv Pink, prenosi Beta.

Ona je istakla da je Vlada blizu odluke da prekrši sve na šta su se bivše vlasti obavezale 2004. i 2006. godine u poslovanju sa “Rio Tinto”.

– Blizu smo toga da kažemo – ne želite “Rio Tinto” u Srbiji, zdravo doviđenja, da vidimo koji je ceh koji su ti pijani bogataši napravili, da podvučemo crtu šta su napravili od cehova za razne promešene investicije, za razne pljačkaške privatizacije, razne dugove koje su nam ostavili… – rekla je Brnabić.

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je za Novo vikend jutro na TV Pink da je Vlada blizu odluke da poništi sve dozvole sa “Rio Tinto” koje je sklopila prethodna vlast 2004. godine

Ona je dodala da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije za to.

– Mi smo jedan tim, mislim da je politika predsednika Vučića, najbolja politika. On nije za to. Ne voli kada ispunjavamo zahteve stranaca, stranih službi, agenture koja ja plaćena iz inostranstva, ali hajde da vidimo šta će da se desi – istakla je Brnabić.

Tagovi

Podelite na društvenim mrežama

SRDA preporučuje

baner_gdereciklirati_300

Najnoviji tekstovi

Hvala vam na poverenju. Uspešno ste se prijavili na listu za prijem email biltena.
Došlo je do greške. Molimo vas pokušajte ponovo. Ako se problem nastavi, molimo da nas kontaktirate slanjem email poruke.
baner_ekopravo_300
baner_ekoadresar_300