Za ljubitelje električnih automobila – Mate Rimac naplaćuje 30 EUR za obilazak svojih postrojenja

elektricni automobil
elektricni automobil

Kompanija “Rimac automobili”  saopštila je da posetioci mogu doći u razgledanje fabrike i postrojenja kroz turističku turu. Obilazak je moguć uz kupljenu kartu, a uključuje posetu pogonu na Jankomiru u Zagrebu te je namenjena zaljubljenicima u električne automobile.

Cena ture iznosi 30EUR po osobi, dok studenti i osobe mlađe od 18 godina mogu obići fabriku po ceni od 10 EUR. Tura će biti vođena vodičem koji govori hrvatski ili engleski jezik, prema želji posetioca. Svaka tura može primiti maksimalno 25 odraslih osoba ili 45 dece i studenata.

Tokom obilaska, posetioci će imati priliku saznati sve o istoriji Rimca, razgledati showroom, proizvodni deo gde se izrađuju presvlake, ožičenje, proizvodnju baterija te montažu automobila, uključujući i garažu.

Probne vožnje nisu uključene u cenu ulaznice. Nažalost, posetioci neće moći isprobati poznatu Neveru jer je ova vrsta vožnje rezervisana isključivo za kupce i klijente, kako tvrde iz Rimca.

Dostupni dani za obilaske su ponedeljak i četvrtak u 10 ili 13 sati i petak u 10 sati.

Izvor: poslovni.hr

Tagovi

Podelite na društvenim mrežama

SRDA preporučuje

baner_gdereciklirati_300

Najnoviji tekstovi

Hvala vam na poverenju. Uspešno ste se prijavili na listu za prijem email biltena.
Došlo je do greške. Molimo vas pokušajte ponovo. Ako se problem nastavi, molimo da nas kontaktirate slanjem email poruke.
baner_ekopravo_300
baner_ekoadresar_300