U Ljuboviji otvoren turistički vidikovac

Ministarka Matic otvara vidikovac u Ljuboviji
vidikovac_ljubovija_2021

Foto: mtt.gov.rs

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić otvorila je 7. novembra u Ljuboviji vidikovac Stara Sudnica – Lokve i prilazni put vidikovcu što će kako je ocenila, doprineti poboljšanju turističke ponude te opštine i razvoju novih turističkih proizvoda, saopštilo je Ministarstvo.

Ona je kazala da je Ljubovija doživela ekspanziju poseta domaćih turista zbog brojnih prirodnih lepota tog kraja, pre svega reci Drini i planini Bobiji.

– Sigurna sam da će ovaj vidikovac postati glavna turistička atrakcija Ljubovije i da će u budućnosti privlačiti kako domaće, tako i strane turiste – rekla je ministarka.

Ona je najavila i završetak rada na projektu izgradnje antenskog stuba na Bobiji koji će biti pušten u rad polovinom novembra i za koji je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija izdvojilo 15 miliona dinara.

– Puštanjem u rad novog repetitora na Bobiji, skoro 98% stanovništva opštine Ljubovija imaće mogućnost prijema kvalitetnog digitalnog televizijskog signala i signale mobilne telefonije i internet, a ovaj projekat jedan je od prioritetnih projekata resornog Ministarstva kako bi proces sistemske digitalizacije u našoj zemlji tekao što brže i uspešnije – navela je Matić.

Tagovi

Podelite na društvenim mrežama

SRDA preporučuje

baner_gdereciklirati_300

Najnoviji tekstovi

Hvala vam na poverenju. Uspešno ste se prijavili na listu za prijem email biltena.
Došlo je do greške. Molimo vas pokušajte ponovo. Ako se problem nastavi, molimo da nas kontaktirate slanjem email poruke.
baner_ekopravo_300
baner_ekoadresar_300