Konkurs za nabavku pčelinjih društava i opreme za pčelarstvo u Vojvodini

ram_kosnica
Konkurs za nabavku pčelinjih društava i opreme za pčelarstvo u Vojvodini

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarsto raspisao je Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke novih pčelinjih društava i nabavku opreme za pčelarstvo košnica i kontejnera u Autonomnoj pokrajini Vojvodini u 2023. godini, saopšteno je iz Sekretarijata.

Cilj Konkursa je unapređivanje pčelarske proizvodnje i proizvodnje meda u Autonomnoj pokrajini Vojvodini.

Predmet Konkursa jeste dodela bespovratnih sredstava za nabavku novih pčelinjih društava i nabavku opreme za pčelarstvo košnica i kontejnera.

Za realizaciju Konkursa predviđen je ukupan iznos do 30 miliona dinara.

Pravo na učešće u konkursu

Pravo na podsticaje ostvaruju lica koja su upisana u Registar poljoprivrednih gazdinstava i nalaze se u aktivnom statusu, i to:  fizičko lice nosilac registrovanog komercijalnog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva, kao i preduzetnik nosilac registrovanog komercijalnog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva; pravno lice: privredno društvo nosilac registrovanog komercijalnog poljoprivrednog gazdinstva, zemljoradnička zadruga nosilac registrovanog komercijalnog poljoprivrednog gazdinstva, kao i složena zadruga nosilac registrovanog komercijalnog poljoprivrednog gazdinstva.

Konkurs je otvoren do utroška sredstava, a zaključno sa 07. aprilom 2023. godine.

Dokumenta za učešće na konkursu možete pronaći OVDE.

Tagovi

Podelite na društvenim mrežama