“Karavan zimnice” na pijaci “Skadarlija” 13. i 14. novembra

slatko_zimnica

Manifestacija”Karavan zimnice” biće održan u subotu i nedelju, 13. i 14. novembra, od 8 do 16 časova na pijaci “Skadarlija”, saopšteno je iz JKP “Gradske pijace”.

Ova pijaca biće kao i uvek mesto za nabavku svežih i kvalitetnih namirnica, ali i prava riznica poznatih ukusa domaće zimnice pripremljene po tradicionalnoj recepturi.

Svi koji nisu stigli da pripreme zimnicu, predstojećeg vikenda moći će da se snabdeju kvalitetnim domaćim proizvodima. Poljoprivredni proizvođači iz cele Srbije predstaviće svoje slane i slatke specijalitete posetiocima koje očekuje bogat izbor ajvara, raznih slanih salata, kompota, sušenog voća, džemova, slatka, meda, vina, rakije, kao i mnogih drugih proizvoda za zimsku trpezu, koji se mogu naći samo na beogradskim pijacama.

Organizacijom “Karavana zimnice” JKP “Gradske pijace” pokazuje da u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača, ali i da predstavlja značajnu kariku i u lancu plasmana autentičnih domaćih proizvoda.

Pijačni karavani na beogradskim pijacama organizuju se od 2015. godine na centralnim gradskim pijacama koje se nalaze u sistemu preduzeća, kako bi svi naši sugrađani imali mogućnost kupovine najkvalitetnijih proizvoda na pijaci u svom komšiluku. Ulaz je slobodan – navodi se u saopštenju.

Tagovi

Podelite na društvenim mrežama

SRDA preporučuje