Javna rasprava o predlogu Programa prilagođavanja na izmenjene klimatske uslove sa akcionim planom do 3. oktobra

susa
susa

Foto: pixabay/ VistaIreland

Ministarstvo zaštite životne sredine poziva zainteresovane građane kao i stručnu javnost da se upoznaju sa predlogom Programa prilagođavanja na izmenjene klimatske uslove sa Akcionim planom i da daju svoje komentare, sugestije i predloge.

Javna rasprava sprovodi se u periodu od 14. septembra do 3. oktobra 2023. godine.

Program javne rasprave o Predlogu programa prilagođavanja na izmenjene klimatske uslove sa Akcionim planom objavljuje se na internet stranici Ministarstva zaštite životne sredine, kao i na Portalu „eKonsultacije“.

Predlog Programa, termin za javnu prezentaciju Programa i druga dokumenta možete preuzeti OVDE.

Predlozi, sugestije, inicijative i komentari dostavljaju se Ministarstvu zaštite životne sredine na Obrascu za komentare, koji možete preuzeti OVDE, putem elektronske pošte na e-mail adresu: sekretarijat@eko.gov.rs ili poštom na adresu: Ministarstvo zaštite životne sredine – Sektor za međunarodnu saradnju, projekte i klimatske promene, Omladinskih brigada 1, 11070 Beograd, sa naznakom: „Javna rasprava – Predlog programa prilagođavanja na izmenjene klimatske uslove sa Akcionim planom”.

Javna rasprava o Izveštaju o strateškoj proceni uticaja na životnu sredinu programa prilagođavanja na izmenjene klimatske uslove sa akcionim planim biće organizovana takođe u periodu od 14. septembra do 13. oktobra 2023. godine o čemu možete saznati OVDE.

Tagovi

Podelite na društvenim mrežama

SRDA preporučuje

baner_gdereciklirati_300

Najnoviji tekstovi

Hvala vam na poverenju. Uspešno ste se prijavili na listu za prijem email biltena.
Došlo je do greške. Molimo vas pokušajte ponovo. Ako se problem nastavi, molimo da nas kontaktirate slanjem email poruke.
baner_ekopravo_300
baner_ekoadresar_300