Informacije o Kopaoniku, Torniku i Staroj planini – Nova aplikacija “Skijališta Srbije”

zicara_Stara_planina
zicara_Stara_planina

Foto: skijalistasrbije.rs

Skijališta Srbije” su napravila novu mobilnu aplikaciju namenjenu posetiocima ski centara Kopaonik, Tornik i Stara planina. Uz pomoć ove aplikacije, posetioci će na jednostavan, brz i atraktivan način moći da dođu do svih relevantnih informacija kako bi se prepustili uživanju u svom odmoru, saopštila su “Skijališta Srbije”.

Aplikacija sadrži aktuelne informacije o skijaškim instalacijama, gde mogu uživo praititi rad žičara, ski staza, kao i ski puteva.

Putem aplikacije “Skijališta Srbije”, korisnici će uvek biti u prilici da dobiju aktuelne servisne informacije, kao i druga zvanična obaveštenja sa skijališta. Tu su još i informacije o vremenskim uslovima, prognoza za narednih pet dana, informacije o ski kartama, načinu kupovine kao i o lokacijama za njihovo preuzimanje.

Kako bi odmor posetilaca učinili još interesantnijim, pomoću aplikacije možete saznati nešto više i o samim turističkim destinacijama, svim atrakcijama koje nudi, zabavnim sadržajima, ali i o lokacijama bankomata, parkinga, kao i drugih službi koji će odmor učiniti bezbednijim i ugodnijim, navedeno je u saopštenju,

Aplikacija je kreirana sa ciljem da svojim posetiocima pruži vrhunski ugođaj u skladu sa najvišim svetskim standardima, a besplatno se može preuzeti sa Play i App prodavnice.

Aplikacija Skijališta Srbije GooglePlay

Aplikacija Skijališta Srbije App Store

Tagovi

Podelite na društvenim mrežama

SRDA preporučuje

baner_gdereciklirati_300

Najnoviji tekstovi

Hvala vam na poverenju. Uspešno ste se prijavili na listu za prijem email biltena.
Došlo je do greške. Molimo vas pokušajte ponovo. Ako se problem nastavi, molimo da nas kontaktirate slanjem email poruke.
baner_ekopravo_300
baner_ekoadresar_300