Informacije o Kopaoniku, Torniku i Staroj planini – Nova aplikacija “Skijališta Srbije”

zicara_Stara_planina
Informacije o Kopaoniku, Torniku i Staroj planini – Nova aplikacija “Skijališta Srbije”

Foto: skijalistasrbije.rs

Skijališta Srbije” su napravila novu mobilnu aplikaciju namenjenu posetiocima ski centara Kopaonik, Tornik i Stara planina. Uz pomoć ove aplikacije, posetioci će na jednostavan, brz i atraktivan način moći da dođu do svih relevantnih informacija kako bi se prepustili uživanju u svom odmoru, saopštila su “Skijališta Srbije”.

Aplikacija sadrži aktuelne informacije o skijaškim instalacijama, gde mogu uživo praititi rad žičara, ski staza, kao i ski puteva.

Putem aplikacije “Skijališta Srbije”, korisnici će uvek biti u prilici da dobiju aktuelne servisne informacije, kao i druga zvanična obaveštenja sa skijališta. Tu su još i informacije o vremenskim uslovima, prognoza za narednih pet dana, informacije o ski kartama, načinu kupovine kao i o lokacijama za njihovo preuzimanje.

Kako bi odmor posetilaca učinili još interesantnijim, pomoću aplikacije možete saznati nešto više i o samim turističkim destinacijama, svim atrakcijama koje nudi, zabavnim sadržajima, ali i o lokacijama bankomata, parkinga, kao i drugih službi koji će odmor učiniti bezbednijim i ugodnijim, navedeno je u saopštenju,

Aplikacija je kreirana sa ciljem da svojim posetiocima pruži vrhunski ugođaj u skladu sa najvišim svetskim standardima, a besplatno se može preuzeti sa Play i App prodavnice.

Aplikacija Skijališta Srbije GooglePlay

Aplikacija Skijališta Srbije App Store

Tagovi

Podelite na društvenim mrežama