Festival pasa na Kalemegdanu: Radionice, aktivnosti i šansa za udomljavanje

pas put
pas put

Treći po redu Festival „Pasa Svih Rasa – Ulični psi“ tradicionalno će se održati na Kalemegdanu od 14. do 16. juna 2024. godine.

I ove godine će posetioci moći da uživaju u sadržaju više od 30 izlagača iz Pet Industrije.

Posetioce i njihove ljubimce očekuju razne aktivnosti, od saveta veterinara, preko hrane i aksesora pa sve do kozmetičkih preparata za ljubimce, saopštili su organizatori.

„Pas je član porodice i zato na ovom festivalu se skreće pažnja na važnost odabira adekvatnog ljubimca, načina na koji se gaje ljubimci i kako utiču na naše živote. Udomljavanje je važan faktor pa će tokom sva tri dana manifestacije posetioci moći da udome životinje koje su spasili naši prijatelji iz Veterine Beograd i Animal Rescue Serbia. Tu su i neizostavne radionice o pravilnom ponašanju i ophođenju prema životinjama“, navodi se u saopštenju.

Organizatori kažu da „garantuju super zabavu na raznim aktivnostima kao što su temptation izazov, grooming trendovi, veterinarski saveti, kozmetički proizvodi za negu vaših ljubimaca, kako pripremiti psa za takmičenja, a na festivalu će biti predstavljena i joga sa psima“.

Izrazili su zahvalnost na podršci JKP Tvrđava Beograd i opština Stari Grad što su prepoznali značaj ove manifestacije.

„Psi obogaćuju život i donose radost i zato verujemo da će svi posetioci uživati u ovom društveno – odgovornom, a ujedno i zabavnom festivalu“, dodaje se u saopštenju.

Ulaz za sve posetioce je besplatan.

Tagovi

Podelite na društvenim mrežama

SRDA preporučuje

baner_gdereciklirati_300

Najnoviji tekstovi

Hvala vam na poverenju. Uspešno ste se prijavili na listu za prijem email biltena.
Došlo je do greške. Molimo vas pokušajte ponovo. Ako se problem nastavi, molimo da nas kontaktirate slanjem email poruke.
baner_ekopravo_300
baner_ekoadresar_300