EPS raspisao konkurs za novog generalnog direktora

EPS

Foto: eps.rs

Akcionarsko društvo Elektroprivreda Srbije (EPS) objavilo je oglas u kojem se traži profesionalac koji bi obavljao funkciju novog generalnog direktora, prenosi Beta.

– Nadzorni odbor sada traži visokosposobnog i odlučnog profesionalca koji će preuzeti veoma uglednu i uticajnu poziciju generalnog direktora – navedeno je u oglasu u listu “Politika”.

Kako je istaknuto, uspešan kandidat mora biti rukovodilac koji poseduje najviši nivo menadžerskih veština, da ima iskustva u energetskom sektoru, kao i u korporativnim reformama i programima transformacije.

Neophodno je da generalni direktor ima najmanje 10 godina iskustva na rukovodećim pozicijama, kao i da poznaje oblast korporativnog upravljanja.

Poželjno je da poseduje magistarsku diplomu ili najmanje diplomu osnovnih studija, da tečno govori engleski, kao i da ima organizacione i sposobnosti upravljanja ljudskim resursima, a poželjna je i stručnost u finansijskom menadžmentu i poslovnom razvoju.

Kandidati bi do 15. septembra trebalo da pošalju biografiju i motivaciono pismo na mejl adresu: belgrade@boyden.com, a više detalja može se naći na sajtu EPS-a.

U oglasu se podseća i da EPS ima više od 20.000 zaposlenih, na proizvodni bilans kompanije, kao i na započeti proces energetske, ali i organizacione transformacije kompanije.

Tagovi

Podelite na društvenim mrežama

SRDA preporučuje

baner_gdereciklirati_300

Najnoviji tekstovi

Hvala vam na poverenju. Uspešno ste se prijavili na listu za prijem email biltena.
Došlo je do greške. Molimo vas pokušajte ponovo. Ako se problem nastavi, molimo da nas kontaktirate slanjem email poruke.
baner_ekopravo_300
baner_ekoadresar_300