Poskupljuju karte za brzi voz “Soko”

Zeleznicka stanica Beograd centar
Poskupljuju karte za brzi voz “Soko”

Mesečna karta za voz “Soko” na relaciji Beograd Centar – Novi Sad iznosi 12.000 dinara i može se koristiti za putovanje i u Regio vozu. Cena mesečne pretplatne karte na relaciji Beograd Centar – Novi Sad iznosi 6.874 dinara ukoliko se koristi isključivo za Regio voz, saopštilo je preduzeće “Srbija Voz”.

Kupovina mesečnih karata će uskoro biti dostupna i putem mobilne aplikacije i internet prezentacije www.srbijavoz.rs.

Nakon skoro godinu dana promotivnih cena voznih karata, od 1. februara počinje i prodaja pojedinačnih voznih karata po redovnim cenama u skladu sa važećom tarifom “Srbija Voza”.

Cena vozne karte za odraslu osobu za drugi razred direktnog Inter City voza “Soko” na relaciji Beograd – Novi Sad iznosiće 603 dinara sa uključenom rezervacijom mesta.

Karta za Inter City vozove ne može se kupiti kod konduktera u vozu, već isključivo pre polaska.

Cena vozne karte za odraslu osobu za drugi razred Regio ekspres voza na relaciji Beograd – Novi Sad iznosiće 453 dinara, a za ovaj voz nije potrebna rezervacija.

Cene karata na Regio vozovima koje nisu bile obuhvaćene promotivnim periodom ostaju nepromenjene.

I po završetku promotivnog perioda putnicima će biti omogućena kupovina voznih karata po nižim cenama, i to uz primenu povlastice: od 20% za povratno putovanje, 50% za decu od šest do 14 godina i 30% za putnike koji poseduju kartice SRB PLUS i za prevoz grupa.

Kako bi što više izašao u susret građanima koјi primarno koriste železnički prevoz tokom čitave godine, “Srbiјa Voz” јe uveo i novu ponudu – godišnju pretplatnu kartu, koјa važi u 1. i 2. razredu svih vrsta vozova na svim relaciјama u unutrašnjem saobraćaјu. Cena godišnje pretplatne karte iznosi 72.000 dinara.

Za relaciju Beograd – Novi Sad omogućena je onlajn kupovina karata putem veb sajta ili aplikacije uz popust od 5%.

Od marta 2022. godine 2,5 miliona putnika prevezlo se vozom na relaciјi Beograd -Novi Sad tokom perioda promotivnih cena voznih karata, saopštio je “Srbija Voz”.

Tagovi

Podelite na društvenim mrežama