I druga prodaja Fabrike vode u Zrenjaninu bez zainteresovanih kupaca

Voda reka
voda_23

Fabrika vode u Zrenjaninu nije prodata ni danas, na drugom elektronskom nadmetanju, jer nije bilo zainteresovanih kupaca, potvrdio je agenciji Beta javni izvršitelj Dragan Nikolić.

Za današnje nadmetanje ponuđeni su poslovni objekti, oprema i parking mesta Fabrike vode u Zrenjaninu čija je procenjena vrednost 834,7 miliona dinara, a nepokretnost nije mogla biti prodata ispod početne cene koja je bila utvrđena na nivou od 50% vrednosti nepokretnosti.

Nikolić je agenciji Beta rekao da će sledeća prodaja biti održana neposrednom pogodbom koja podrazumeva da poverilac u roku od 30 dana pronađe kupca, a imovina Fabrike vode biće ponuđena po istoj ceni.

Javni izvršitelj Dragan Nikolić je zaključak o nadmetanju doneo u izvršnom postupku poverioca Erste banke protiv dužnika Fabike vode Zrenjanin.

Prvo elektronsko nadmetanje bilo je zakazano za 2. decembar, a nepokretnost nije mogla prodata ispod početne cene od 70% utvrđene vrednosti, ali zainteresovanih kupaca nije bilo.

Stanovnici Zrenjanina zdravu vodu za piće nemaju od 2004. godine kada je voda iz gradskog vodovoda zabranjena za piće zbog nedozvoljene količne arsena i od tada kupuju flaširanu vodu za piće i kuvanje.

Deo stanovnika Zrenjanina zbog slabije materijalne situacije vodu ne kupuje već je piju i za kuvanje koriste vodu sa arsenom iz gradskog vodovoda.

Tagovi

Podelite na društvenim mrežama

SRDA preporučuje