Festival inovacija i preduzetništva – “ViennaUP” od 27. maja do 3. juna u Beču

Beč
Festival inovacija i preduzetništva – “ViennaUP” od 27. maja do 3. juna u Beču

Foto; Vienna Business Agency_Karin Hackl

Festival “ViennaUP”, koji je namenjen startapovima, investitorima, tehnološkim entuzijastima i vizionarima, biće održan od 27. maja do 3. juna u Beču. Inicijator festivala je Bečka privredna agencija.

Partneri festivala su značajni akteri na lokalnoj i međunarodnoj startap sceni i uticajni investitori. Progam će obuhvatati više od 30 događaja uključujući konferencije, umrežavanja, radonice i predavanja. Fokus će biti na temama kao što su pametan grad, socijalno preduzetništvo, prirodne nauke, kreativna industrija, finansijska tehnologija i mnoge druge.

Učesnici će imati priliku da se bave aktuelnim pitanjima iz različitih industrija, razgovaraju o gorućim temama, prošire svoju mrežu kontakata i puste da ih inspiriše bečka startap zajednica jedna od najbrže rastućih zajednica u Centralnoj Evropi.

Događaji će biti organizovani širom grada usled decentralizovanog karaktera festivala. Učesnici će istovremeno moći da upoznaju Beč. Nakon što je u 2021. godini festival održan isključivo u digitalnom okviru ovogodišnji “ViennaUP” će biti organizovan u hibridnoj formi.

Program pronađite na linku OVDE.

Tagovi

Podelite na društvenim mrežama