Festival inovacija i preduzetništva – “ViennaUP” od 27. maja do 3. juna u Beču

Beč
Bec

Foto; Vienna Business Agency_Karin Hackl

Festival “ViennaUP”, koji je namenjen startapovima, investitorima, tehnološkim entuzijastima i vizionarima, biće održan od 27. maja do 3. juna u Beču. Inicijator festivala je Bečka privredna agencija.

Partneri festivala su značajni akteri na lokalnoj i međunarodnoj startap sceni i uticajni investitori. Progam će obuhvatati više od 30 događaja uključujući konferencije, umrežavanja, radonice i predavanja. Fokus će biti na temama kao što su pametan grad, socijalno preduzetništvo, prirodne nauke, kreativna industrija, finansijska tehnologija i mnoge druge.

Učesnici će imati priliku da se bave aktuelnim pitanjima iz različitih industrija, razgovaraju o gorućim temama, prošire svoju mrežu kontakata i puste da ih inspiriše bečka startap zajednica jedna od najbrže rastućih zajednica u Centralnoj Evropi.

Događaji će biti organizovani širom grada usled decentralizovanog karaktera festivala. Učesnici će istovremeno moći da upoznaju Beč. Nakon što je u 2021. godini festival održan isključivo u digitalnom okviru ovogodišnji “ViennaUP” će biti organizovan u hibridnoj formi.

Program pronađite na linku OVDE.

Tagovi

Podelite na društvenim mrežama

SRDA preporučuje

baner_gdereciklirati_300

Najnoviji tekstovi

Hvala vam na poverenju. Uspešno ste se prijavili na listu za prijem email biltena.
Došlo je do greške. Molimo vas pokušajte ponovo. Ako se problem nastavi, molimo da nas kontaktirate slanjem email poruke.
baner_ekopravo_300
baner_ekoadresar_300