Prijava za podsticaje moguća i za gazdinstva u procesu registracije

Traktor šećerna repa
traktor_pojloprivreda

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede obavestilo je poljoprivredne proizvođače da mogu da podnesu zahteve za ostvarivanje prava na podsticaje putem platforme ePodsticaji i za gazdinstva koja su u procesu registracije.

– Kako bismo izašli u susret korisnicima koji su podneli zahtev za registraciju novog poljoprivrednog gazdinstva, a nisu dobili rešenje o upisu u Registar poljoprivrednih gazdinstava obezbedili smo ovu mogućnost kako bi se u što većem broju prijavili za podsticaje – saopštilo je Ministarstvo.

Obrada pomenutih zahteva uslediće nakon što poljoprivredna gazdinstva budu upisana u elektronski Registar poljoprivrednih gazdinstava.

– Podsećamo da je potrebno da se na parcelama koje se nalaze u poljoprivrednim gazdinstvima koja su u postupku registracije nalazi biljna kultura. Samo tako upisane parcele će i pre završetka registracije poljoprivrednog gazdinstva biti vidljive na platformi ePodsticaji i korisnici će imati mogućnost da podnesu zahtev za podsticaje u biljnoj proizvodnji – navodi se u saopštenju.

Svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači mogu podneti zahtev za podsticaje na portalu ePodsticaji.

Tagovi

Podelite na društvenim mrežama

SRDA preporučuje

baner_gdereciklirati_300

Najnoviji tekstovi

Hvala vam na poverenju. Uspešno ste se prijavili na listu za prijem email biltena.
Došlo je do greške. Molimo vas pokušajte ponovo. Ako se problem nastavi, molimo da nas kontaktirate slanjem email poruke.
baner_ekopravo_300
baner_ekoadresar_300