Panoramski točak – nova atrakcija Zlatibora

panoramski tocak_zlatibor
panoramski tocak_zlatibor_22

Foto: zlatibor.org.rs

Zlatibor je dobio još jednu turističku atrakciju – vertikalni panoramski točak. Ta jedinstvena atrakcija, postavljena kod ulaza u turistički centar Zlatibora, nudi jedinstven pogled sa visine od 35 metara iz 24 otvorene kabine, saopšteno je iz Turističke organizacije Zlatibor.

Vožnja panoramski točkom traje oko pet minuta. Tokom večernjih sati ovde se vide raskošni svetlosni efekti. Cena ulaznice je 300 dinara (može se kupiti ukoliko je dete visine iznad 98 cm), a samostalno korišćenje panoramskog točka moguće je za starije od 12 godina, navedeno je u saopštenju

Panoramski točak se nalazi u okviru parka preko puta hotela “Olimp” (ugao Ulice Miladina Pećinara i Ulice Sportova). Taj park na idealnom mestu predstavlja pravu oazu za sve ljubitelje aktivnog odmora, rekreacije, vežbanja na otvorenom.

Ovde je uređen teren za košarku, napravljene su teretana sa spravama za vežbanje i atletska staza, kao i zabavne sprave “Valcer školjki” i “Gusenica”, namenjene prvenstveno deci, a potom i starijima. Ljuljaške, klackalice, tobogani i druge sprave za igru na raspolaganju su najmlađim posetiocima, što sportski park čini multifunkcionalnim prostorom sa mnoštvom sadržaja za celu porodicu.

Tagovi

Podelite na društvenim mrežama

SRDA preporučuje