JKP “Gradska čistoća” Beograd nabavlja još 300 podzemnih kontejnera za reciklažu

Reciklazni kontejner u Beogradu
podzemni_reciklazni_kontejner_2_112021

Komunalno preduzeće “Gradska čistoća” Beograd raspisalo je javnu nabavku za 300 podzemnih kontejnera za reciklažu čiju je vrednost procenilo na 140 miliona dinara.

Sistemi kontejnera su namenjeni za prihvat reciklabilnog otpada i ugrađuju se u postojeće betonske kasete, navodi se u tehničkoj specifikaciji i dodaje da se kontejner sastoji od sklopa gazišta i vreće za odlaganje otpada od tri kubna metra, prenosi Nova ekonomija.

U tehničkoj specifikaciji detaljno su date karakteristike kontejnera.

Od privrednog subjekta se traži da u poslednjih 12 meseci pre isteka roka za podnošenje ponuda nije bio u blokadi u periodu dužem od deset dana, kao i da je u poslednje tri godine izvršio isporuku i ugradnju novih podzemnih reciklažnih kontejnera u vrednosti od 280 miliona dinara (bez PDV-a).

“Кompletan nadzemni deo koji se nalazi na betonskoj kaseti se demontira i vraća Gradskoj čistoći. Svi poslovi oko prepravke za ugradnju ponuđenih kontejnera i ugradnje, padaju na teret ponuđača”.

Rok za podnošenje ponuda je 27. april.

***

Lokacije postojećih podzemnih kontejnera u koji možete odložiti ambalažni otpad za reciklažu pronađite na interaktivnoj mapi reciklaže Gdereciklirati.rs.

***

Na koji sve način možete odlagati otpad za reciklažu u Beogradu možete videti u našem serijalu tekstova Gde reciklirati u Beogradu

 

Tagovi

Podelite na društvenim mrežama

SRDA preporučuje